Juridische structuur en VvE statuten

De juridische structuur en de statuten van de VvE worden door Vastbouw geregeld.

Structuur

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Het bezit van een woning in Residence Lipno verplicht de eigenaar lid te worden van de VvE. Hij verwerft daardoor stemrecht; de gezamenlijke leden nemen alle besluiten ten aanzien van het villapark. De VvE stelt vanuit haar midden een bestuur aan.

Parkbeheer

Het parkbeheer wordt centraal geregeld. Een geruststellende gedachte, zo heeft u naar het toezicht op uw tweede thuis geen omkijken. De kosten voor het parkbeheer zijn bij de jaarlijkse bijdrage voor de VvE inbegrepen. Parkbeheer bestaat onder meer uit bezetting van de receptie, sleuteloverdracht, schoonmaak na verhuur, onderhoud wegen (o.a. sneeuwruimen), onderhoud openbaar groen en tuinen van de woningen, inspectie van de woningen, het (laten) verrichten van klein herstel (bv. vervangen van lampen, etc.) en centrale afvalverwerking.

NB: onderhoud, reparatiekosten en lokale belastingen voor afvalverwerking zijn niet inbegrepen

Bijkomende kosten

Een aantal kosten is niet bij de koopsom inbegrepen. Hierbij moet u denken aan energiekosten, verzekeringen (inboedel, opstal), onroerend goed belasting en plaatselijke belastingen. Eenmalige zaken zoals aanpassingen aan uw tuin, het aanleggen van een zwembad of aanpassingen aan uw woning (bijvoorbeeld een zonnescherm) kunnen op individuele basis worden geregeld met parkbeheer.

Blijf in contact

Volg ons via Facebook of blijf op de hoogte via Twitter.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. De informatie wordt u -namens Residence Lipno- verstrekt door de makelaar

afm