Waarom investeren in Residence Lipno?


Sterk groeiend toerisme

Tsjechië ligt centraal in Europa en heeft een goede infrastructuur. Jaarlijks neemt het toerisme in Lipno enorm toe. Dat komt omdat het steeds bekender wordt en omdat er twee hoogseizoenen per jaar zijn. Er is in elk jaargetijde van alles te doen. En dat breidt zich alleen maar uit, want er worden steeds meer recreatieve activiteiten ontwikkeld.

Betrouwbaar en uniek

Residence Lipno wordt ontwikkeld door Vastbouw, een ervaren en bovenal betrouwbare Nederlandse partner. De kwaliteit van de woningen is top, ze zijn traditioneel gebouwd en perfect afgewerkt. Bovendien bent u verzekerd van een unieke ligging. In de komende jaren worden er geen vakantieparken meer ontwikkeld in verband met een schaarste van bouwgrond.

Aantrekkelijk investeringsklimaat

Tsjechië is een democratische republiek en één van de snelst ontwikkelende landen binnen de EU. Met een open investeringsklimaat en een gestaag groeiende economie lijken de mogelijkheden onbeperkt. Dit wordt nog eens onderstreept door de internationale kredietregistratie: Tsjechië heeft een stabiele A+.

Ongekende financieringsmogelijkheden

Ook met weinig eigen vermogen kunt u al eigenaar worden van een prachtige vakantievilla. Want de bankensector in Tsjechië is kerngezond. Door samenwerking met 2 gerenommeerde Tsjechische banken (Hypotecni Banka, Raiffeisenbank) kunt u tot 90 % financieren tegen een aantrekkelijke rente (vanaf 2,0 %).

Volledig ontzorgen

Investeren in Residence Lipno kent louter voordelen. Door het parkbeheer is er het hele jaar toezicht op uw woning, dus u heeft er geen omkijken meer naar.

Gegarandeerd rendement

Mede door de samenwerking met gerenommeerde touroperators (o.a. Novasol, Tsjecho Reizen, TUI / Arke Reizen), is een nettorendement van 5% reëel haalbaar! Vergelijkt u dat eens met de rente op uw spaarrekening.....

Blijf in contact

Volg ons via Facebook of blijf op de hoogte via Twitter.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. De informatie wordt u -namens Residence Lipno- verstrekt door de makelaar

afm