DE OMGEVING

In Lipno en haar directe omgeving is het hele jaar door van alles te doen. Elk seizoen heeft zijn eigen charme. Ontdek het zelf en maak kennis met dit veelzijdige gebied.

Betoverend in de zomer

De zomers nodigen u van harte uit voor outdoor activiteiten en bieden daarvoor dan ook alle moderne faciliteiten. Zo zijn er voor fietsers en wandelaars tientallen kilometers met prachtige routes uitgezet. Evenals de goed gemarkeerde tracks voor mountainbike en een nieuwe inline-skate track tussen Lipno en Frymburk. Verder zal ook de watersporter (zeilen, surfen, zwemmen en rafting) zeker zijn vertier vinden in en op het Lipnomeer. Voor alle seizoenen is er bovendien een overdekt zwembad en sportcentrum (bowling, squash, tennis) op slechts 100 meter van het park.

In de directe omgeving van Residence Lipno bevinden zich verder een rodelbaan, het Bikepark Lipno voor de ‘adrenaline zoekers’ maar bovenal veel natuurschoon en cultuur. Voor een uniek zicht op Lipno en het Lipnomeer zijn er rondvaarten, evenals elektroboten waarmee u de verborgen schoonheden van Lipno kunt ontdekken. Tot slot bieden u de promenade met z’n vele winkeltjes en terrasjes en de rust op prachtige plekjes langs het meer volop mogelijkheden voor ontspanning.

Oogverblindend in de winter

Lipno is ook de ideale plek voor uw wintersportvakantie in een vorstelijk sprookjeslandschap. Zo biedt Kramolin, het wintersportpark in Lipno met moderne skiliften, uitstekende skimogelijkheden en alle faciliteiten voor families met kinderen.

Het wintersportpark is éėn van de beste beoordeelde skigebieden in Tsjechië. Met een uniek aanbod van een skischool voor kinderen tot uitstekend geprepareerde pistes en strakke snowboardtracks. Uiteraard mag daar de gezellige après-ski niet ontbreken. Ook voor de langlaufer zijn er in Lipno en Bad Leonfelden (op ca. 15 km.) vele interessante routes.

Op een bevroren Lipnomeer kunt u bovendien genieten van éėn van de grootste schaatsroutes van Europa; onderdeel van het programma voor de alternatieve Elfstedentochten.

Blijf in contact

Volg ons via Facebook of blijf op de hoogte via Twitter.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. De informatie wordt u -namens Residence Lipno- verstrekt door de makelaar

afm